Hledá a stále nemohu najít kde bych mohl stáhnout film Osamělá holubice http://www.csfd.cz/film/83472-osamela-h ... some-dove/ Budu vděčen za každý odkaz kde se to dá stáhnout. Poku mohu prosit tak v českém jazyce. Děkuji
Pokud hledáte nějaký film, tak napište, polusím se ho najít. Nové filmy jako Bathory apod. nezaručuji.
jestli je to moc hloupé tak to smažte ale kdysi dávno jsem viděl western-sranda kdy nějakej měšťák se potuloval po západě,byl to nějakej spisovatel jezdil v nějakám starým autě a a padl do nějaké jámy vykopané bandyty a jejich šéf nevěděl co je spisovatel ani knížka tak si nechal od něj jednu přečíst a k ránu když to skončilo tak povídá to je vše? a on řekl jo a on povídá tak ta je pěkná blbost a šel spát atd,je to určitě tak 30 let zpátky co jsem to viděl byla to děsná prdel a tak kdyby to náhodou něco připomělo dejte vědět
úte kvě 18, 2010 7:41 pm
leon66
Jsem novacek
[quote="enemy"][quote="chicken63"][quote="enemy"]Zdravim ja sem hledal tyto fimy...nejsou nove ale presto se mi je nepodarilo najit : exorcista - HOROR /quote]
Ahoj ještě hledáš Exorcistu ? Našla jsem The Exorcist DVDRip - Size:899mb
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník